RESTAURANT PEKING ASSEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1907 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Peking Assen. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 8:17 Het eten was weer erg lekker.
28 jan 2023 om 13:35 Het eten smaakte erg goed!...en het was veel!
22 jan 2023 om 20:58 Lekker eten en snel bezorgd
20 jan 2023 om 19:31 Vorige keer maandmenu was perfect. Nu slappe mini loempias, hele slappe patat en wel erg lekkere sushi. De gefrituurde dingen waren dus lauw en slap.
18 jan 2023 om 19:28 Het duurde heel lang, maar netjes een telefoontje super. Eten was weer lekker.
14 jan 2023 om 20:49 Exact op tijd bezorgd! Het eten was heerlijk, en meer dan genoeg! Genoten!
13 jan 2023 om 10:03 Maand menu besteld. Smaakt zoals altijd goed. En genoeg keuze zo lust iedereenaltijd wel iets. Soms moeten we langer op de bestelling wachten. Maar deze keer waren ze zelfs eerder!
8 jan 2023 om 20:29 Lekker vers eten. Goede loempia's! shusi prima.
4 jan 2023 om 19:32 Helaas ontbreekt eerst wel de mini loempia’s en werd ik eerst niet geloofd. Dus werd ik best wat kwaad aan de telefoon, toen kwamen ze alsnog
3 jan 2023 om 7:58 Heerlijk gegeten. Heel simpel, gewoon ouderwets chinees. Groot maandmenu, hebben er met 2 volwassen en 2 kinderen van gegeten en we hadden super veel over. We bestellen nog eens een keer!
2 jan 2023 om 19:57 Super!
1 jan 2023 om 20:22 De kip met oestersaus was erg lekker.